Gnocchi

Gnocchi

555 Ft

500g
olasz – Granoro Attilio

Minimálisan rendelhető mennyiség: 1
Legnagyobb rendelhető mennyiség 5
Mennyiségi lépték: 1

Cikkszám: 12193 Kategóriák: , , , Címke:

500g

A nagyon ősi eredetű élelmiszerek, a Gnocchi és a Chicche apró tésztadarabok, lekerekített formájúak, amelyeket általában lisztkeverékből (búzadara, búza vagy rizs) állítanak elő burgonyával, száraz kenyérrel, gumókkal vagy zöldségekkel. Olaszországban a legismertebbek a Gnocchi és a Chicche di Patate, mind az íz, mind a hagyomány szerint egyedülálló kulináris különlegesség, amik 1880-tól terjedtek el Olaszországban, amikor a burgonyát Európába importálták az Amerikából. A Granoro Potato Gnocchi burgonyapelyhekből (80%) készülnek, lágy búzaliszttel és vízzel keverve, pasztőrözve és védett atmoszférában csomagolva. Előállításuk alapvető jellemzője az alapanyagok abszolút minősége, amelyeket gondosan választanak meg, hogy valódi és ízletes terméket állítsanak elő. Bármelyik alkalomra alkalmas, a Gnocchi és a Chicche di Potato Granoro egyszerű és kiadós étel. Az összes Granoro kész mártással ajánlott. Bármelyik alkalomra alkalmas, a Gnocchi és a Chicche di Potato Granoro egyszerű és kiadós étel.

Attilio Mastromauro 1967-ben alapította a Granoro üzemet, ami mára Puglia meghatározó tésztakészítő vállalata. A gyártás során a gabona (durum) minőségét folyamatosan ellenőrzik, hogy csakis kiváló minőségű alapanyagok felhasználásával készüljön a tradícionális olasz tészta.

A gyártósort nagyrészt Attilio úr maga tervezte és felülgyelte a kivitelezést. Fiatal kori álmát valósította meg azzal, hogy kiváló minőségű tésztákat készít.

Brand

Puglia

0

TOP

X