Ínyenc Kredenc Konyhaműhely

fogyasztói közösség

A Kredenc olyan emberek együttes beszerzését jelenti, akik hasonló minőségi elvárásokkal rendelkeznek.
Legfontosabb értékeink a vegyszermentes, természetközeli módon előállított hazai minőség, valamint
különleges és prémium minőségű alapanyagok, nehezen beszerezhető egyedi termékek. A Világ bármely pontjáról. 
Közvetlenül a beszállítótól, termelőtől. A termékeket a lehető legkevesebb kéz érinti. A rendelésedet összecsomagoljuk és az átadási napunkon átveheted, vagy kiszállítjuk Neked. Kényelmes és tudatos vásárlás, fenntartható működés.

BEKAPCSOLTUK AZ AUTOMATIKUS REGISZTRÁCIÓ LEHETŐSÉGÉT!

Változtatnunk kell a szokásainkon. Kis, zárt közösségből nyitunk kell, hogy több embernek tudjunk segíteni a jobb minőségű élelmiszerek beszerzésében. Sokan szeretnétek csatlakozni most a csoportunkhoz. Szeretnénk ezt megkönnyíteni. Felfüggesztjük az általunk készített regisztrációt, hogy ne legyen várakozás.

MOST MAGAD IS TUDSZ REGISZTÁLNI A BELÉPÉS MENÜBEN.

CSATLAKOZÁS A BELÉPÉS» MENÜBEN!
Felfüggesztettük! Most nem kell tőlünk kérned a regisztrációdat. Így gyorsabb. 

csatlakozás - nem kell ezt most kitöltened

egy csoport azoknak, akiknek fontos a jó minőségű táplálkozás


  Adatkezelési elveink

  Nem kérünk indokolatlan személyes adatokat és az adataidat nem adjuk ki másnak. Adataidat nem őrízzük, ha már nem állunk kapcsolatban.

  Felhasználói tudnivalók

  Közösség vagyunk, nem webáruház, stb. Ezért szükséges a regisztráció, csatlakozás. A személyesség fontos, mert mindenkinek vannak egyedi igényei, kérései. A Kredenc olyan hely, ahol mindenki egyedi lehet.

  Nálunk a prémium a minimum.

  A Kredenc olyan emberek együttes beszerzését jelenti, akik hasonló minőségi elvárásokkal rendelkeznek.

  Legfontosabb értékeink a vegyszermentes, természetközeli módon előállított hazai minőség, valamint különleges és prémium minőségű alapanyagok, nehezen beszerezhető egyedi termékek. A Világ bármely pontjáról. 

  Az Ínyenc Kredenc Egyesület azért működik, hogy információt osszon meg jó minőségű termelői zöldségek, gyümölcsök, húsok, valamint különleges, nehezen beszerezhető alapanyagok beszerzéséről, illetve lehetőséget biztosítson ezek beszerzésére. A Kredenc programokat szervez és gasztronómiával kapcsolatos információkat nyújt.