Természetközeli ’own grown” termékeket választunk, lehetőleg kistermelőktől. A legtöbb kistermelővel már évek óta kapcsolatban állunk, megbízunk a termékek minőségében.
A termékeket a lehető legkevesebb kéz érinti. A rendelésedet összecsomagoljuk és az átadási napunkon személyesen elviheted a boltunkból, vagy kiszállítjuk Neked.
Kényelmes és tudatos vásárlás, fenntartható működés.

Regisztráció

Csatlakozásod előtt olvasd el az adatvédelmi és felhasználói tájékoztatónkat is.

Tudtad, hogy a Kredenc működésének kezdete óta újrahasznosított tárolóeszközöket használunk?

A hulladék minimalizálás és fenntarthatóság a mindennapjaink része

Újrahasznosítjuk a papír bevásárló táskákat, tojásos dobozokat, műanyag tárolókat, zöldséges rekeszeket és befőttes üvegeket. Ameddig csak állaguk engedi.

Ez így van, amióta csak működik a Kredenc! Tudjuk, tudjuk… Minden épeszű marketinges a haját tépi, ha látja, hogy más cégek feliratai virítanak azokon a táskákon, amikben átadjuk a kredences csomagotokat.
Az lesz majd a „jóvilág” amikor nem lesz több kidobandó papírszatyor, doboz, mert minden üzlethez vissza lehet vinni. Akkor majd nekünk is lesz saját cserélhető táskánk.

Addig azonban mindig gondoljatok ránk, amikor átveszitek a csomagjaitokat és juttassátok vissza hozzánk azokat a használható tojástartókat, befőttes üvegeket, műanyag dobozokat, amiknek nem veszitek hasznát.

Ez a jó út!

Egyre gyakrabban halljuk tőletek, hogy mennyivel kevesebb szemét keletkezik a háztartásotokban csak azzal a kis változással, hogy visszahozzátok a használható csomagolóanyagokat, vagy saját tárolóedényekkel érkeztek a boltba és annyit vásároltok, amennyire szükség van és nem többet.

Adatkezelési elveink

Nem kérünk indokolatlan személyes adatokat és az adataidat nem adjuk ki másnak. Adataidat nem őrízzük, ha már nem állunk kapcsolatban.
A regisztrációdhoz mindössze az email címedre van szükség. Rendelés után a személyes adataid nem kerülnek mentésre az adatbázisunkban.

Felhasználói tudnivalók

Ez a felület nem webáruház. Valójában a bevásárlólistád összeállítására és elküldésre szolgál. A rendelésed alapján szerezzük be frissen a termékeket. A mennyiségek eltérőek lehetnek, ezért nem kérjük, hogy rendeléskor fizess, hanem azután, hogy a csomagodat átvetted.
A személyesség fontos, mert mindenkinek vannak egyedi igényei, kérései. A Kredenc olyan hely, ahol mindenki egyedi lehet.

Nézz be hozzánk a boltba!

A weboldalon lévő termékek jó részét a boltunkban is megtalálod. Nézz be hozzánk, ha szükséged van friss élelmiszerre.

Nyitva tartásunk:
kedd-péntek: 10-19 óra
szombat: 9-12 óra