[tbay_home_banner image_right=”15517″][tbay_title_heading title=”Működésünkről” descript=”a gyakorlatban” style=”style2″ align=”center” buttons=”btn-default btn-outline” buttons2=”btn-default btn-outline” el_class=”title_underlined text-center”]

Hétről-hétre változó, jó minőségű alapanyagokat (zöldség, gyümölcs, hús, hal, tészták, olívák, ecetek, stb.) vásárolunk közösen és így alkotunk egy közösséget.

Magyar kistermelői, vegyszermentes zöldségeink, húsaink vannak, valamint a párizsi Rungis piacról (Európa legnagyobb piaca) érkezik minden héten friss hal, hús, gyümölcs, zöldség mind-mind magas minőségben. Van egy “olasz kapcsolatunk” így Pugliáról és Szicíliából hozunk télen friss szezonális zöldségeket, citrusokat, kézműves sajtokat helyi piacokról. Elég jól mozgunk az ázsiai alapanyagok beszerzési forrásainál is.

Érd és Diósd területén kívül minimum 10.000 Ft vásárlási érték felett tudjuk vállalni a kiszállítást a kapacitási korlátaink miatt.

  • szombatonként frissítjük a következő hétre vásárolható ajánlatunkat a webes bevásárló listánkon. Nincs minimális vásárlási érték, ha személyesen veszed át a csomagodat, illetve Érden belül és Diósdra kéred a kiszállítást.
  • nem vagyunk bolt. Hetente egy Kredenc-nap van (csütörtök) akkor veheted át személyesen a rendelésedet, vagy kiszállítjuk csütörtökön illetve pénteken. Néhány alapcikktől eltekintve nem tartunk készletet, mindig minden frissen érkezik.
  • Átvételkor fizeted a rendelt termékeket és mindig csak azt fizeted ki, amit valóban meg is kapsz.
  • a szállítás idejét előzetesen egyeztetjük veled.
  • ha problémád, kérdésed, kérésed van, hívhatsz, vagy írhatsz nekünk. Szívesen vesszük a megkeresésed, segítünk, megoldjuk.
  • ha személyesen jössz a csomagodért, szinte biztos, hogy mindig kóstolhatsz nálunk valamit.