Közösség és bolt
már nem csupán on-line vásárolhatsz velünk, vagy küldheted a rendelésed, de személyesen is eljöhetsz hozzánk az üzletünkbe.

Ha on-line vásárolsz ezek a legalapvetőbb tudnivalók:
Hétről-hétre változó, nagyon jó minőségű alapanyagokat (zöldség, gyümölcs, hús, hal, tészták, olívák, ecetek, stb.) vásárolunk közösen és így alkotunk egy közösséget.
Egyrészt magyar kistermelői, vegyszermentes zöldségeket, húsokat, tejtermékeket, kencéket találsz nálunk. (Zömében Cegléd-Kecskemét környékén gazdálkodó kistermelőktől, de Pázmándról, Érdről és Szegedről is van termelő.)
Másrészt vannak olyan – elsősorban Európából, de kisebb mértékben Ázsiából is – beszerzési forrásaink, ahonnan további ínyencségek, szezonalitások érkeznek. Pl. ősztől tavaszig Pugliából származik a friss, szezonális paradicsom, narancs, citrom, vagy akár a kistermelői olíva, kapribogyó, stb.
Minden héten legkésőbb hétfő estig frissítjük a terméklistánkat. (Ekkora derül ki nagy biztonsággal, hogy a hétre mi az, ami érkezhet és milyen áron.)

• a bevásárló listádat / rendelésedet lehetőség szerint szerda 10 óráig küldd el hozzánk. Ezt követően érkező listádat is igyekszünk teljesíteni, de vannak termékek, amiket már nem fogunk tudni beszerezni.
• ha személyesen, a boltunkban veszed át a csomagodat nincs minimális vásárlási érték. Ez igaz akkor is, ha Érd-Parkvárosba, Diósdra, vagy Törökbálintra szeretnél kiszállítást kérni.
a fix átadási napunk minden héten csütörtök
17 – 19 óra között személyesen veheted át a rendelésedet a boltunkban
17-21 óra között kiszállítunk
• nincs előre fizetés! Átvételkor illetve átvétel után fizeted a csomag árát és mindig csak azt fizeted ki, amit valóban átvettél.
A rendelésed elküldésénél van lehetőség kp, vagy utalás fizetési mód megjelölésére.
• A termékek súlya, kiszerelése módosítja a megrendelésben elküldött mennyiségeket, illetve előfordulhat, hogy valamely választott terméked nem érkezik meg. Ezért a fizetendő végösszeg a csomagok tényleges összeállítása után lesz pontos.
A webes kredences közösségünk igen zárt és összetartó. Megbízunk egymásban. Ezért alkalmazzuk az utalás esetében is az átvétel utáni fizetés lehetőségét.
• a szállítási napon egyeztetjük Veled, hogy mikor tudunk érkezni a csomagoddal. El sem hinnéd, mennyi csúszás jöhet közbe, amíg megkapjuk a rendelt termékeket.
• ha problémád, kérdésed, kérésed van, hívhatsz, vagy írhatsz nekünk. Szívesen vesszük a megkeresésed, segítünk, megoldjuk.
• ha személyesen jössz a csomagodért, szinte biztos, hogy mindig kóstolhatsz nálunk valamit.
Érd-Parkváros, Törökbálint és Diósd területén kívül minimum 10.000 Ft vásárlási érték felett tudjuk vállalni a kiszállítást a kapacitási korlátaink miatt.

 

kredenc_mi