A Kredenc olyan emberek együtt vásárlását jelenti, akik hasonló minőségi elvárásokkal rendelkeznek.
Legfontosabb értékeink a vegyszermentes, természetközeli módon előállított hazai minőség, valamint különleges és prémium minőségű alapanyagok, nehezen beszerezhető egyedi termékek. A Világ bármely pontjáról.

Már van a fentieknél egy sokkal fontosabb értékünk – a bizalom. Ezt sok év munkájával és sok ember (mi együtt) évek óta fennálló kapcsolatával alakítottuk ki, és alakítjuk ma is.

Amikor arról beszélünk, hogy nem vagyunk webáruház, többek között ezért is. Egy hagyományos webes vásárlás során elküldöd a rendelésedet, megkapod az árut, fizetsz és ha valami nem tetszik, írsz egy udvarias és hivatalos hangvételű reklamációt és elindul egy folyamat.

Nálunk ez másként van. Mi tudjuk, hogy pl. Te az érettebb, puhább, vagy a keményebb, félérett gyümölcsöket szereted és úgy válogatjuk össze, ha rendelsz.

Ha elégedetlen vagy, felhívsz, írsz üzenetet és megbeszéljük, hogy mi nem volt rendben és mitévők legyünk. Van, hogy a termelő nem ad jót, van, hogy mi hibázunk, sőt az is előfordul, hogy a vevő néz el valamit. A hibáinkat javítjuk, a problémákat megoldjuk.

Visszakanyarodva a vegyszermentes, természetközeli módon előállított hazai minőséghez:

Nem elég, hogy helyi, kistermelői, vagy kézműves egy termék. A Kredencnek az előállítás nagyságrendje, mikéntje mellett épp annyira fontos a módja is. Fontos, hogy támogassuk a helyi termékeket, termelőket, de mégfontosabb, hogy a jó minőségű termékek létrejötte mellé álljunk.

A jól létünk, egészségünk, energiánk, közérzetünk alap pillére a jó minőségű táplálék. Nem elég „egészségesen táplálkozni”. Ha nem elég jó a bevitt táplálék minősége, az sajnos nem nevezhető egészséges táplálkozásnak a mi mércénk szerint.

Azért csináljuk a Kredencet, hogy jó minőségű alapanyagokhoz jussunk.

Az étel információ a sejteknek. A vegyszeres, kezelt, antibiotikumozott, tápokkal nevelt, manipulált növekedésű táplálékok hosszú távon nem szolgálják az egészségünket.

Nem étrendkiegészítőkre, hanem minőségi ételekre áldozz.

Számos olyan alapanyagot elérhetsz nálunk, amit egy boltban sohasem, vagy rengeteget kellene utánajárnod. Ügyelünk rá, hogy ami a Kredencbe kerül, az megbízható legyen és mindannyian elégedettek legyünk.

MINŐSÉG

Minőség

Szeretjük a kistermelők gondoskodása által létrehozott minőséget.
Megnézünk – kóstolunk – kipróbálunk

VÁLASZTÉK

Választék

Háztáji, kistermelői, vegyszermentes, vagy különleges, prémium, extra minőség, amit keresel? A Kredencnél megtalálod.

SZEMÉLYESSÉG

Személyesség

Mások vagyunk. Eltérőek az igényeink is. Honnan tudjuk, hogy kinek mit csomagoljunk? Beszélgetünk és figyelünk, visszajelzéseket kapunk tőletek.