[tbay_home_banner image_right=”15316″ image_left=”15270″]
[tbay_title_heading title=”Ínyenc Kredenc” descript=”alapelveink, értékeink, motivációnk” style=”style2″ align=”center” buttons=”btn-default btn-outline” buttons2=”btn-default btn-outline” el_class=”title_underlined text-center”]

A közösségi vásárlás olyan emberek együttes beszerzését jelenti, akik hasonló minőségi elvárásokkal rendelkeznek. A Kredenc alapvetően a „Rövid ellátási láncok” működésének egy továbbvitt példája.
Közösség és közösség között jelentős különbségek lehetnek. Van ahol a kistermelői-kézműves előállítási mód a legfontosabb szempont, vagy épp a közelről történő beszerzési forrás, stb.

A Kredenc legfontosabb értékei a vegyszermentes, természetközeli módon előállított hazai minőség, valamint különleges és prémium minőségű alapanyagok, nehezen beszerezhető egyedi termékek.

  • egy gonddal kevesebb – már ami a vásárlást illeti. Neten könnyedén és kényelmesen beszerezheted a heti élelmiszereket
  • nincs impulzus-vásárlás, sorban állás, elvesztegetett idő
  • megbízható források, amiket folyamatosan „tesztelünk”, amivel nem vagyunk elégedettek, kikerül a Kredenc listájából
  • ha különleges alapanyagból készült étellel szeretnéd elkápráztatni a vendégeidet, nálunk mindent beszerezhetsz a tökéletes menühöz
  • időről-időre szervezünk főző programokat, kurzusokat
  • segítünk beszerezni, amit nem találsz a listánkon, vagy nem tudod, honnan szerezhetnéd be
  • tippeket, tanácsot adunk feldolgozáshoz, elkészítéshez, tároláshoz
  • elkészítjük – kivisszük – tálaljuk: legyen kisebb, vagy nagyobb létszámú esemény, ahol vendégül szeretnél látni meghívottakat, kérheted tőlünk az ételek elkészítését.

Magunknak vásárolunk és a lehető legjobbat akarjuk kapni.

Különleges – prémium – egyedi

Számos alapanyagot beszerezhetnél magad is a kínálatunkból, ha rászánsz egy napot a heti bevásárlásra azért, hogy kizárólag jó minőségű élelmiszerhez juss.

Azonban ugyan ennyi a száma azoknak az élelmiszereknek, amiket nem tudnál könnyedén beszerezni, mert nem kerülnek bolti forgalomba.

A jó minőség, elköteleződés a mellett, hogy fontosak vagyunk és fontos mindenki, aki az ételünket eszi.

[tbay_home_banner image_left=”15517″]