Vásárlás a Kredenccel

gyakorlati tudnivalók

A Kredenc nem bolt és nem webáruház. Közösen vásárolunk olyan jó minőségű élelmiszereket, amiket egyénileg körülményesen, sok idő és energia ráfordítással, vagy adott esetben egyáltalán nem tudunk beszerezni.

Előre megrendeljük, amit vásárolni szeretnénk.
A termelők, beszállítók elszállítják a Kredencbe a termékeket, ahol csomagokat készítünk.
Az összerakott csomagért vagy személyesen eljössz, vagy elvisszük Neked.

Lehet vásárolni rendelés nélkül is? Akár, igen.
Mindig valamivel több árut rendelünk, így jó eséllyel beszerezheted azokat a termékeket, amiket elfelejtettél megrendelni.

Van-e minimális vásárlási összeg? Igen, van. A fenntartható működésünk érdekében minimális vásárlási értéket határozunk meg abban az esetben, ha házhoz szállítást szeretnél. Ez az érték 10.000 Ft. Ha személyesen veszed át a csomagodat, nincs minimális vásárlási érték.

Bevásárlás

1. lépés

Vásárolni akkor tudsz, ha a közösségünk tagja vagy, azaz van regiszrációd. Tehát, kérd a regisztrációdat

Megnézem

2. Várd meg, hogy frissüljön a kínálatunk

Szombat délutánonként frissítjük a weben a következő hétre vonatkozó termék kínálatot. Mikor pontosan? - Hírlevelet küldünk, amikor már a friss kínálatot láthatod.

3. Rendelés, bevásárló listád elküldése

Elsőre talán bonyolult eligazodni, mert nem minden terméknek ugyan az a rendelési határideje, ahhoz, hogy csütörtökre megérkezzen. A hírlevélben mindig látni fogod, hogy mit, meddig rendelhetsz. Általánosságban a francia piacról érkező termékeket és a mangalicát vasárnapig, a többit keddig kell elküldened.

4. Mennyiségek

Több féle egységben tüntetjük fel az árakat, ahol kg árak szerepelnek általában a mennyiség változtatásával kérhetsz többet, vagy kevesebbet. Ha van minimális rendelési mennyiség azt megtalálod a leírásban. A csomagban kapható termékek áránál is szerepel a mennyiség.

5. Átvétel, szállítás

A rendelésedet csütörtökön veheted át személyesen Diósdon 17-18.30 között, vagy kérheted, hogy vigyük el hozzád. A házhoz szállításnak díja van. Ha az átvétel ideje nem alkalmas számodra, egyeztethetsz velünk más időpontot, megoldásra törekszünk. Szállításról bővebben....

6. Fizetés

A megrendelésed után mailben kapni fogsz egy összesítést. Az összeg annak megfelelően változhat, hogy minden áru megérkezik-e, illetve lehetnek súlybeli eltérések. Ezért a rendeléseden szereplő összeg tájékoztató jellegű. Pontos végösszeg a csomag összeállítása után alakul ki, amit jelenleg átvételkor készpénzben, vagy átutalással tudsz fizetni.