[tbay_title_heading title=”MÉG NEM TÖLTÖTTÜK FEL, DE NAPOKON BELÜL KÉSZ LESZ!” descript=”NÉZZ VISSZA KÉSŐBB :-)” style=”style2″ align=”center” buttons=”btn-default btn-outline” buttons2=”btn-default btn-outline” el_class=”title_underlined text-center”]
FOLYAMATOSAN TESSZÜK KI AZ ÜNNEPEKRE VONATKOZÓ INFORMÁCIÓKAT, TUDNIVALÓKAT.

 

Fontosabb tudnivalók összefoglalva

Rendelési határidők:
12. 11. – Bejgli, házi készítésű kiváló minőségű alapanyagokból. Hagyományos diós-mákos mazsola nélkül és két féle különlegesebb ízben.
12. 11. – vadhúsok
12. 15. – bébi pulykák és ponty (a pontyot és bébi pulykát 12.21.-én szombaton tudjátok átvenni, ezekre nincs későbbi időpontunk! A nálunk vásárolt halat biztosan fagyasztani kell Karácsonyig.)
12. 15. – Halászlé (Széll Tamás technikájával – nincs az alaplébe passzírozva a halhús és csont. Nincs barnás üledék. Sűrű, préselt lé, ami teljes egészében piros.)
12. 15. – Erdélyi töltött káposzta sertés húsból hagyományosan, aprókáposztával
12.15. – Mártások és szószok húsokhoz, halakhoz

Szilveszter előtti átadás
12.30. – virsli, friss húsok, malac, lencse stb.