ÍNYENC KREDENC FELHASZNÁLÓI INFORMÁCIÓK

Fontos a minőség?
A különleges alapanyagokat szereted?
Nem bírod már, hogy silány árut találsz a hiperekben?
Szeretnél a családodnak megbízható helyről, minőségi alapanyagokból főzni?
Nincs időd felkutatni a sok kis termelőt, nem tudsz eljutni minden termék miatt más-más boltba, piacra?
Tudatosan szeretsz dönteni, vásárolni, vagy csak kényelmesen otthonról?
Hús, zöldség, gyümölcs, sajt, száraz áru és sok-sok házi finomság… mind megtalálható lenne egy helyen?

Termelők, különleges beszállítói források, amit elérni egyedül nem lehet. Ez a Kredenc!

Gasztro-közösségünk az Ínyenc Kredenc olyan emberek együttes vásárlását jelenti, akiknek nem csak hangzatos szlogen, hogy „az vagy, amit megeszel”, hanem pontoson tudják, hogy tényleg így van..

Jó helyen jársz, ha nem kérdés számodra, hogy miért jobb és miért kell a tiszta élelmiszer. Ha világos számodra, hogy mennyire fontos a termelői sokszínűség, a kistermelői termékek létjogosultsága, akkor a Kredenc neked való.

 

Mi vár az Ínyenc Kredencben?

 • Közös vásárlások
 • Főzős programok, kurzusok,
 • Információk alapanyagokról, technológiákról, főzési eljárásokról
 • Segítséget nyújtunk beszerzésben,
 • Tanácsokat és tippeket kérhetsz feldolgozáshoz, elkészítéshez, tároláshoz,
 • Segítsünk valamely eseményre ételt készíteni, ha szeretnéd
 • Bármilyen ötleted, kérdésed, elképzelésed van, segítünk a megvalósításban

 

Gyakorlati tudnivalók:

 • Szombaton frissítjük a következő hétre vásárolható ajánlatunkat a webes bevásárló listánkon. Nincs minimáis vásárlási érték, ha személyesen veszed át a csomagodat. Ha kiszállítást kérsz, akkor minimálisan 10.000Ft értékben kérjük, hogy vásárolj.
 • Több rendelést is leadhatsz, ha elfelejtettél valamit.
 • Hetente egy Kredenc-nap van (csütörtök) akkor veheted át személyesen a rendelésedet, vagy kiszállítjuk csütörtökön illetve pénteken. Néhány alapcikktől eltekintve nem tartunk készletet, mindig minden frissen érkezik.
 • A webes rendelésed alapján pontosítjuk a tényleges mennyiségeket, sztornózzuk az esetlegesen hiányzó termékeket. Átvételkor fizeted a rendelt termékeket készpénzben és mindig csak azt fizeted ki, amit valóban meg is kapsz.
 • A szállítás idejét előzetesen egyeztetjük veled.
 • Ha problémád, kérdésed, kérésed van, hívhatsz, vagy írhatsz nekünk. Szívesen vesszük a megkeresésed, segítünk, megoldjuk. J
 • Ha személyesen jössz a csomagodért, szinte biztos, hogy mindig kóstolhatsz nálunk valamit.

A KREDENCRŐL – hogy megismerd az értékeinket, motivációnkat, alapelveinket 

Mi az a közösségi vásárlás? (nekünk)

Magunk is egy vásárló közösség tagjaiként kezdtünk vásárolni, s miután speciális, egyedi termékekre is igényünk volt, amit nem tudtunk beszerezni, megalakítottuk az Ínyenc Kredencet.

A közösségi vásárlás olyan emberek együttes beszerzését jelenti, akik hasonló minőségi elvárásokkal rendelkeznek. Ezért közösség és közösség között jelentős különbségek lehetnek.

Van ahol a kistermelői-kézműves előállítási mód a legfontosabb szempont, vagy épp a közelről történő beszerzési forrás, stb.

 

A Kredenc legfontosabb értékei a vegyszermentes, természetközeli módon előállított hazai minőség, különleges és prémium minőségű alapanyagok, nehezen beszerezhető egyedi termékek.

Ennek megfelelően a közösség tagjai is leginkább a magas minőségű gasztronómia iránt nyitott, tudatosan táplálkozó, tudatos vásárlási szokásokkal rendelkező egyénekből állnak össze.

 

A Kredenc nem csupán közösségi vásárlási forma, több annál. Az információadással, programokkal, közösségi terével hozzájárul a tudatos vásárlási szokások erősítéséhez, a minőségi táplálkozást propagálja és támogatja (azok vagyunk, amit megeszünk) és segítséget nyújt az alapanyagok feldolgozásában, elkészítésében, minőség megőrző tárolásában.

 

 

Sokszor kérdezik, hogy miért nem nyitunk boltot is. A Kredencnél elérhető minőséget egyelőre bolti működésben nem tudjuk fenntartani.

A webes listánkon rengeteg a nagy értékű, friss alapanyag, élelmiszer, ezeket egy boltban a veszteségek kalkulálásával többszörös áron tarthatnánk csak készleten.

 

Számos olyan alapanyagot elérhetsz nálunk, amit egy boltban sohasem, vagy rengeteget kellene utánajárnod. Ügyelünk rá, hogy ami a Kredencbe kerül, az megbízható legyen és mindannyian elégedettek legyünk.
A minőség mindenek felett! – ez a legfontosabb vezérelvünk.

Nem könnyű egy terméknek a Kredenc bevásárló listájára felkerülni és még nehezebb rajta maradni.

Gondold csak végig: mikor mondjuk el egy bevásárló központ dolgozójának, hogy szánalmasan rossz ízű volt a paradicsom, vagy büdös a hús? – szinte soha.

Nálunk a legkisebb minőségi problémára is azonnali visszajelzés érkezik (tőletek) és mi is visszajelzünk a termelőnek. Ami nem jó, kirostálódik.

 

Magunknak vásárolunk és a lehető legjobbat akarjuk kapni.

Minket – a Kredenc működtetőit – nem az motivál, hogy minél olcsóbban szerezzünk be alapanyagokat, hanem az, hogy minél jobb alapanyagaink legyenek.

„Sznobok vagyunk, nekünk csak a legjobb elég jó.” – szoktak ilyen vélemények érkezni.

Igen, ha sznobizmus az, hogy nem fogadjuk el az átverést, a minőséget ígérő, valójában emberi fogyasztásra épp, hogy elfogadható alapanyagokat, ha elvárjuk az igényes termelést és igényes terméket, ha nem dőlünk be a csúsztató marketingnek, ha a minimum elvárásunk a jó minőségnél kezdődik.

„Az olcsó kaja drága.”

 

Különleges – prémium – egyedi

Számos alapanyagot beszerezhetnél magad is a kínálatunkból, ha rászánsz egy napot a heti bevásárlásra azért, hogy kizárólag jó minőségű élelmiszerhez juss. Mi utánajárunk ezeknek, így megtakaríthatod az időd.

Ugyan ennyi a száma azoknak az élelmiszereknek, amiket nem tudnál könnyedén beszerezni, mert speciális szegmens számára érhető csak el. A Franciaországból érkező alapanyagaink nagy része például kizárólag a top éttermek számára érkezik az országba, egyáltalán nem jelennek meg kereskedelmi forgalomban. Vagy ha nem mozogsz ismerősen az ázsiai alapanyagok beszerzési forrásainál, szinte lehetetlen hozzájutnod szezonális, napon érett trópusi gyümölcsökhöz, mert ezek szintén nem nagyon érhetők el bolti forgalomban….

Ami nincs a listánkon, igény esetén beszerezzük.

 

Franciaországból számos eredetvédett, AOP, Label Rouge minősítésű élelmiszerünk van. Ezek a nagyon szigorú minősítési rendszerek garantálják minőséget.

Magyar termékekre vonatkozóan sajnos nincs ilyen. Ezért nem is hiszünk a magyar háztáji, bio, kistermelői, kézműves, stb. elnevezéseknek.

Már megtanultuk, hogy csak, mert kézzel készült valami egy kisüzemben, attól az még nem lesz jó. A bioból a sok csalás és csúsztatás miatt ábrándultunk ki.

Csak annak a minőségnek hiszünk, amit már mi is megtapasztaltunk.

 

Nagyon sok munkát, energiát teszünk abba, hogy megbízható legyen a Kredenc kínálatának minősége. A tagjaink bíznak a szavunkban. Ha valami nem megfelelő, az a mi szavahihetőségünket is rontja, és ezt nem engedhetjük meg. Ez szavatolja, hogy csak a legjobb termelők-termékek maradjanak fenn.

 

Olyan emberek vesznek minket körül a Kredencnél, akik elhivatottan termelnek, hisznek abban, hogy minden, amit megeszünk információ. Információ, ami jobbá, vagy rosszabbá teheti a testünket, lelkünket. Hiszik, hogy az az állat, növény, ami azért él, hogy minket tápláljon, megérdemli, hogy az élete jó legyen és gazdálkodóként az a dolguk, hogy a jólétüket biztosítsák. Mert csak így fognak jó információkat átadni a mi szervezetünknek.

Szerencsésesek és büszkék vagyunk, amiért ilyen emberekkel állunk kapcsolatban.

 

Azért csináljuk a Kredencet, hogy jó minőségű élelmiszerekhez jussunk. Egyre többen vagyunk, így több féle dolgot szerezhetünk be.
Jobb alapanyagokat keresünk, mert nem akarunk hormon, ízületi, stb. betegségeket kapni a rossz minőségű táplálkozás miatt és persze finomakat akarunk enni.

 

Van elég dolog az életben, amivel meg kell birkózni, kell hozzá energia és egészség. 🙂

 

Örülünk, ha csatlakozol hozzánk.

 

Ínyenc Kredenc, 2022