2023_03_mini szendvicskés

Csipegess!

Csipegetni mindig jó.

Jó akkor, amikor vendégek érkeznek hozzád és a főétkezés előtt szeretnél finom falatokat kínálni, amíg mindenki megérkezik, vagy az étel elkészül, vagy átizzik a grillen a szén.

Jó akkor is, ha egy nehéz nap után hazaérve nincs más vágyad, mint elfelejteni a napot és nem törődni semmivel. Csak kinyitod a doboz tetejét és millió ízzel ott várnak a finomságok.

És akkor is jó, amikor összejöttök és a kaja csak másodlagos, de legyen jó. Na, és akkor is, ha elsődleges.

kevés sajttal

Ez a típusú csipegető tál friss és feldolgozott zöldségeket, gyümölcsöket, házi kencéket, magokat, ropogtatni valókat tartalmaz, esetleg sajtkrémmel.
A tartalom az évszaknak és szezonalitásnak megfelelően változik.

sajtok és kiegészítők

Ezen a tálon sajtok variációit kérheted, amiket zöldségekkel, gyümölcsökkel, ropogtatni valókkal teszünk még változatosabbá. Házi kencéinkből is tartalmazhat étvágygerjesztőt, ha szeretnéd.

kolbászok, sonkák

Húsimádóknak való ez a csipegető tál, ahol minden további összetevő a sonkák, kolbászok és szalámik kísérője. Zöldségek, gyümölcsök, savanyúság és egyéb finomság a szezonalitásoknak megfelelően.

húsok, sajtok, kencék

Finomságok harmonikus egyensúlya ez a fajta csipegető tál. Sajtok, kencék, sonkák és szalámik zöldségekkel, gyümölcsökkel.
Hogy milyen arányban lesz a tálon ez a sok minden? – ahogy csak szeretnéd.

mini falatkák, tekercsek

Több, mint csipegetés, mert van amikor másra van szükség.  Mini szendvicskék, húsos-sajtos-zöldséges tekercsek, húsgolyók, pástétom és kence variációk a klasszikustól a különleges ízekig.

vegyes csipegető tál
2023 03 epersajt
burrata3

Tartalom

Csipegető tálaink tartalmát különös odafigyeléssel és körültekintéssel válogatjuk össze. Az ízek összeférhetősége, egymás kiegészítése a szempontunk. Ezért a tálaink nem csupán alapanyagok díszes kipakolása. Arra törekszünk, hogy maximálisan elégedett legyél az ízekkel.

A választott összetevőink mindegyike jó minőségű alapanyagokból készül legyen az könnyed, friss ízvilág, vagy különleges érlelési eljárásokon átesett termék.  Termékeink kistermelő és kisüzemi forrásokból származnak, ahol a természetes élelmiszerek előállítása az elsődleges szempont. Nagyobb vállalatoktól származó készítmények esetén is a minőségi elvárásainknak megfelelő termékeket választjuk.

Elkészítés

A Kredencben minden szinten arra törekszünk, hogy ne keletkezzen a munkánk során felesleges hulladék. (itt olvashatsz erről) Csipegető kreacióinkat ezért elsősorban a megrendelő által hozott, vagy a saját tálaló edényeinkre tálaljuk. Az is fontos, hogy egy szép tálon az étel is szebben mutat. Az általunk biztosított edényekért nem számítunk felárat, azt a vevőnek vissza kell hoznia. Ha az általunk biztosított tálca, vagy a saját, hozott tálca sem használható, elkészítjük a tálat eldobható tálcára is. Ez ritkán fordul elő.

Hogyan készül?

1, Felmérjük a pontos igényeidet (Az sem baj, ha nincs elképzelésed. Segítünk végig gondolni, tanácsokkal és ötletekkel is támogatjuk a döntésedet.)

2, Készítünk egy csipegető tervet, amiben grammokra lebontva megtervezzük, hogy milyen ízek, alapanyagok és termékek szerepeljenek a táladon

3, Az összetevők alapján kiszámoljuk a csipegető tál elkészítésének pontos költségét

4, Eljuttatjuk hozzád az ajánlatunkat

5, Ha elfogadod a javaslatunkat a megbeszélt időpontra elkészítjük a tálat. Ha észrevételed, kérésed van, módosítjuk az ajánlatunkat.