burrata3

Rendelhető mennyiségek

Már 2 fős csipegetőt is elkészítünk. 4 fős mennyiségig nincs szükség előrendelésre, a rendelés napján, néhány órán belül elkészítjük a táladat.

4 fő mennyiség felett egyeztetés szükséges, minimum 1 nappal az átvétel előtt érdemes megrendelned a tálat.
10 fős mennyiség felett előzetes egyeztetés szükséges, minimum 3 nappal.

Maximálisan 30 főre tudjuk csipegető tálak készítését vállani.
Nagyobb mennyiségű rendeléseknél a változatosságért egyéb összetevők beillesztését is kérheted a táladhoz. Például hideg saláták, sültek, stb.

Mikor rendeljek?

2-4 fős csipegető tálat az elvitel napján is kérheted. Ha időd engedi, akár a boltban meg is várhatód, amíg elkészítjük.

4 személyes mennyiség felett legalább az átvétel előtti napon rendelj.

10 személyesnél nagyobb csipegető tálak, valamint plusz egyedi igény esetén (pl. szeretnél húsgolyókat, sülteket, stb.) több nappal korábban egyeztess velünk ezekről az igényekről.

Mire tálaljuk?

Leggyakrabban a megrendelőnk hozza azt a tálat, tálcát, vagy akár deszkát, amire a csipegető összeállítását szeretné. Így nem csupán időt takarít meg azzal, hogy nem kell visszahozni a tálaló edényeket. Az étkezéshez, valamint a további étkészletekhez jobban illő edényre tudjuk ebben az esetben a tálat összeállítani. A terített asztal összhangja még jobban teljesül.

A Kredencben több formájú és stílusú tálaló edény közül válogathatunk. Ezekre szép csipegető tálakat készítünk. Az általunk biztosított tálakra nem számolunk fel semmilyen extra díjat a használatért. A tálat az esemény után (1 héten belül) nyitvatartási időben hozhatod vissza.

Ha a fentiek közül egyik megoldás sem járható, a tálat elkészítjük eldobható tálcára, vagy papír dobozba is.
Örülünk, amiért ez a verzió fordul elő a legritkábban. Így sem keletkezik fölösleges kidobásra kerülő hulladék.

Hogyan készül?

1, Felmérjük a pontos igényeidet (Az sem baj, ha nincs elképzelésed. Segítünk végig gondolni, tanácsokkal és ötletekkel is támogatjuk a döntésedet.)

2, Készítünk egy csipegető tervet, amiben grammokra lebontva megtervezzük, hogy milyen ízek, alapanyagok és termékek szerepeljenek a táladon

3, Az összetevők alapján kiszámoljuk a csipegető tál elkészítésének pontos költségét

4, Eljuttatjuk hozzád az ajánlatunkat

5, Ha elfogadod a javaslatunkat a megbeszélt időpontra elkészítjük a tálat. Ha észrevételed, kérésed van, módosítjuk az ajánlatunkat.

23 06 19 kence zoldseg
ketszemelyes sajt sonka szolovel
2023 03 epersajt husok 1
2023 03 3sonkasajt

kevés sajttal

Ez a típusú csipegető tál friss és feldolgozott zöldségeket, gyümölcsöket, házi kencéket, magokat, ropogtatni valókat tartalmaz, esetleg sajtkrémmel.
A tartalom az évszaknak és szezonalitásnak megfelelően változik.

sajtok és kiegészítők

Ezen a tálon sajtok variációit kérheted, amiket zöldségekkel, gyümölcsökkel, ropogtatni valókkal teszünk még változatosabbá. Házi kencéinkből is tartalmazhat étvágygerjesztőt, ha szeretnéd.

kolbászok, sonkák

Húsimádóknak való ez a csipegető tál, ahol minden további összetevő a sonkák, kolbászok és szalámik kísérője. Zöldségek, gyümölcsök, savanyúság és egyéb finomság a szezonalitásoknak megfelelően.

húsok, sajtok, kencék

Finomságok harmonikus egyensúlya ez a fajta csipegető tál. Sajtok, kencék, sonkák és szalámik zöldségekkel, gyümölcsökkel.
Hogy milyen arányban lesz a tálon ez a sok minden? – ahogy csak szeretnéd.

mini falatkák, tekercsek

Több, mint csipegetés, mert van amikor másra van szükség.  Mini szendvicskék, húsos-sajtos-zöldséges tekercsek, húsgolyók, pástétom és kence variációk a klasszikustól a különleges ízekig.