A tom yum egy savanyú rákleves. Az ízvilága nem bonyolult és az elkészítése sem az.
A legtöbb recept kész pasztát használ, de miért csinálnátok pasztából egy levest, amihez mindössze egy maréknyi gyökér, egy-két ázsiai zöld és egy nagy marék rák szükséges? Péter receptje alapján megtanulhatjátok, hogy hogyan kell percek alatt összedobni egy egészséges és finom ételt.
Külön-külön nagyobb adagokat megvásárolva belőlük persze drága lenne beszerezni a hozzávalókat, így viszont egyáltalán nem az. Mindenből annyit küldünk Nektek, amennyire szükségetek lesz. A kutatómunkát és a bevásárlást mi vállaljuk. Nektek csak körülbelül egy fél órát kell rászánnotok arra, hogy egy autentikus thai leves gőzölögjön előttetek az asztalon.
A csomagban rizstésztát is találtok, amit, azért adunk, hogy belefőzhesd, ha tartalmasabb levesre vágysz.
Benne vagytok? Kalandra fel!
héjas, nyers garnéla 18 dkg (22 dkg fagyottan)
galangal gyökér
gyömbér
krachai (kínai gyömbér)
citromnád
kaffir limelevél
friss piros chili 1 db
laskagomba 10-15 dkg
lime 1 db
koriander (vagy thai koriander)
édes bazsalikom
halszósz
1 tk barnacukor
AZ ELKÉSZÍTÉS LEÍRÁSÁT A CSOMAGHOZ MELLÉKELJÜK!