2 fő részére bőséges
2 ek sárga currypaszta (nem csípős)
250 ml kókusztej
2 db kaffir lime levél
6-8 dkg édesburgonya
1 db sárgarépa
3 dkg karfiol
1 db paprika
3 dkg gomba
1 db vöröshagyma (pici)
6 db fafül gomba
16 dkg csirkemell filé
1 kk nádcukor
2 cent halszósz
½ lime
friss koriander
2 dkg szója- vagy mungóbabcsíra
1 szál újhagyma
10 dkg ázsiai tojásos száraz tésza
A finom curry titka az alapanyagok mellett az elkészítés módjában rejlik. Az összetevők főzési ideje eltérő, így fontos, hogy azokat a megfelelő sorrendben tedd a serpenyőbe.
Először a curry alapját, a szószt kell elkészíteni, amihez minden összetevő a csomagban van. Ehhez kell húst, rákot, tofut valamint a zöldségeket adagolni a részletes receptben megadott sorrendben.
Az elkészítés nagyon egyszerű, nem igényel nagy konyhai rutint.
A részletes leírást, az elkészítés menetét a csomagba mellékelve találod. Ha kérdésed van, hívj minket, szívesen adunk tanácsot.