Saláták és krémek

Saláták és krémek

3 190 Ft

3 saláta – 3 kence válogatás kb. 60 dkg

Ínyenc Kredenc

Elfogyott

Minimálisan rendelhető mennyiség: 1
Legnagyobb rendelhető mennyiség 5
Mennyiségi lépték: 1

Kategória:

Gyakran vásárolják együtt

+Olíva - kistermelői, extra szűz+Olíva GranCru - Affiorato+++
Price for all:   19 265 Ft

Saláta vagy kencék és krémek? Nálunk nem kell választanod. Ebben a kis válogatásban mindent megtaláltok, ami cool, új vagy éppen bevált örök sláger. Legyen szó vendégváró terülj-terülj asztalkámról vagy egy rendhagyó ebédről az irodában, ez a csomag nagyon jó választás!

Ezt a válogatást azért hoztuk létre, hogy új tagjaink is megismerkedhessenek a kredences repertoárral. Persze a régieknek sem rossz ez a kis összeállítás!

A salátáinkról és krémeinkről egyébként annyit érdemes tudni, hogy Péter készíti őket. Ez annyit jelent, hogy nem dolgozik színezékekkel és nem dolgozik állagjavítókkal. Ügyel arra, hogy minőségi és szezonális összetevőkkel használjon.

Az elkészült saláta vagy krém pedig magáért beszél! Harmonikus ízvilág és itt-ott egy kis kulináris csavar.

Ha ezt a csomagunkat választjátok három salátát és három kencét tudtok megrendelni.

A krémek között állandó jelleggel lesz tonhalkrém. A másik kettő kence közül is egy biztos, hogy a kedvencek közül kerül ki. Gondoljatok avokádókrémre, körözöttre, tepertőkrémre vagy egy rillettesre. A harmadikkal kicsit reformabb ízvilágra törekszünk. Péter nagy teljesítményű turmixgépe zseniális humuszt és zöldségkrémeket készít. Hatalmas nagy kedvenc kicsik körében például a zöldborsópesztója. Ez a harmadik krém lehet valami olyan is, aminek nincs receptje és Péter aznap találja ki.

A csomagban három salátát is találtok. Ebben az esetben is igyekszünk majd a kedvencek mellé becsempészni valami újat vagy meglepőt! A fotón egyébként sült paprikás csicsókasalátánk, grillzöldséges quinoasalátánk és füstös csicserisalátánk látható. 

Amennyiben van olyan, amit kifejezetten nem szeretnétek a csomagotokban látni, kérjük, hogy jelezzétek a megjegyzés rovatban!

Brand

kredenc

Ezek is érdekelhetnek...

0

TOP

X