Panazanella – olasz kenyérsaláta szardellával kiváló alapanyagokból
Egy adag napsütés a tányéron. Étel, ami sok- sok boldog nyaralás emlékeit lökdösi a felszínre. A friss bazsalikom illata, a kapribogyó és a szardella sóssága, a pugliai paradicsom érett roppanása mind a nyár felhőtlen boldogságát idézik fel bennünk. Válasszátok ezt a gyors olasz kenyérsalátát, ha valami újra vágytok, vagy csak kitörnétek egy kicsit a rutinból. Válasszátok ezt a csomagunkat, ha azt szeretnétek, hogy a gyerekeitek megszeressék az olívabogyókat. Vagy egyszerűen válasszátok azért, mert szeretnétek valami igényes, de gyors vacsorát, aminek az elkészítése nem vesz l az egymásra szánt időből!
fekete olívabogyó (pugliai magozott kicsit aszalt fekete) 4 dkg
pirított kenyérkocka 2 marék (házilag pirítjuk Nektek)
paradicsom 20 dkg
koktélparadicsom 12 dkg
kapribogyó 1 ek
szardella 10 szál
friss bazsalikom kis csokor
kis fej fehér hagyma
olívaolaj 50 ml
balzsamecet 25 ml
RECEPTET A CSOMAGHOZ MELLÉKELJÜK.