A Kópék Műhely regóta létező üzem, eddig a nagyközönség számára láthatatlanul működött a Heiszler család konyhájában. Olivér kenyereit a Tanti óta csak a család és a barátok kóstolhatták, április óta rendelhető több általa készített termék is.
Heiszler Olivér nevét a fine dining iránt érdeklődők minden bizonnyal ismerik. Ő az a séf, aki megvédte a Tanti Michelin csillagát. Ezt követően fel is hagyott az éttermi munkával és egyre több figyelmet fordított a saját pékműhelye fejlesztésére.
Amit tudni kell Olivér termékeiről
A pékáruk nem tartalmaznak adalékanyagot, sem élesztőt, minden egyes termék hosszan érlelt kovásszal készül.
Olivér kenyerei telt ízűek, érezni bennük a kovászt, de nincsenek “túlkovászolva” nem zavaróan savanyúak. Minden kézbevett kenyéren érezni a gondoskodást és odafigyelést. Akkor jó a kenyér, ha az összetevők és az elkészítés minőségén túl pontosan érezzük, hogy benne van a pék. Hát, ezek ilyen kenyerek.
Kovászos kenyér, sültburgonyás kenyér, három magos kenyér