Tejmentes kalács

Tejmentes kalács

1 120 Ft

25 dkg
kenyérliszt, hidegen sajtolt  olajok, tojás, só

kézműves, magyarr – Kópék Műhely

Minimálisan rendelhető mennyiség: 1
Legnagyobb rendelhető mennyiség 5
Mennyiségi lépték: 1

Cikkszám: 16708 Kategóriák: , Címke:

A Kópék Műhely regóta létező üzem, eddig a nagyközönség számára láthatatlanul működött a Heiszler család konyhájában. Olivér kenyereit a Tanti óta csak a család és a barátok kóstolhatták, április óta rendelhető több általa készített termék is.

Heiszler Olivér nevét a fine dining iránt érdeklődők minden bizonnyal ismerik. Ő az a séf, aki megvédte a Tanti Michelin csillagát. Ezt követően fel is hagyott az éttermi munkával és egyre több figyelmet fordított a saját pékműhelye fejlesztésére.

Amit tudni kell Olivér termékeiről

A pékáruk nem tartalmaznak adalékanyagot, sem élesztőt, minden egyes termék hosszan érlelt kovásszal készül. 

Olivér kenyerei telt ízűek, érezni bennük a kovászt, de nincsenek “túlkovászolva” nem zavaróan savanyúak. Minden kézbevett kenyéren érezni a gondoskodást és odafigyelést. Akkor jó a kenyér, ha az összetevők és az elkészítés minőségén túl pontosan érezzük, hogy benne van a pék. Hát, ezek ilyen kenyerek.

Brand

Kópék Műhely

Heiszler Olivér nevét a fine dining iránt érdeklődők minden bizonnyal ismerik. Ő az a séf, aki megvédte a Tanti Michelin csillagát. Ezt követően fel is hagyott az éttermi munkával és egyre több figyelmet fordított a saját pékműhelye fejlesztésére. A pékáru mellett kencéket és pástétomokat is készít kiváló minőségű alapanyagokból.

kredenc

0

TOP

X