Húsos lasagne 2 fő

Húsos lasagne 2 fő

3 940 Ft

csomag – 2 személyes
Ínyenc Kredenc

Minimálisan rendelhető mennyiség: 1
Legnagyobb rendelhető mennyiség 5
Mennyiségi lépték: 1

Cikkszám: 16661 Kategória:

Húsos lasagne 2 személyes csomag

Ebben a csomagban a lasagne két legmunkásabb, legidőigényesebb összetevőjét elkészítve kapod. A te dolog az összetevők alapján az étel összeállítása és megsütése. Így tényleg gyerekjáték a főzés és nagyon gyorsan elkészül az étel.

Amikor azt a kifejezést halljuk, hogy comfort food egyből a lasagne ugrik be mindenkinek. Egy egész tepsi gőzölgő, meleg tésztás-húsos-sajtos törődés. Nem csak a tinédzserek szeme csillan fel, amikor asztalra kerül, minden korosztály több, mint szívesen fogyasztja. De miért nem kerül eszünk lasagnét gyakrabban?

A választ az elkészítési folyamatban kell keresnünk. A ragualaphoz már maga a bevásárlás is munkás folyamat. A fűszerek, vörösbor, húsok és zöldségek nem vásárolhatóak meg egy helyen. Több, mint valószínű, hogy futnunk kell egy-két kört ahhoz, hogy minden összetevőt megtaláljunk. Miután végeztünk a világkörüli úttal már csak  nagyon-nagyon apró darabokra kell felvágjuk a zöldségeket és indulhat is a közel két és fél órás főzés. Mi ettől megkímélünk Benneteket.

A csomagban mindent készen kaptok, feladatotok csak az összeállítás lesz.

2-3 fő részére bőséges mennyiéség

Csomag tartalma:

  • bolognai ízesítésű ragu (marha-sertés húsból házi bolognai szószban)
  • házi béchamel-mártás (tej, vaj, liszt)
  • lasagne tészta lapok
  • mozzarella és parmezán sajt

A minőségi alapanyokból készült ragualap olyan, amilyennek lennie kell. Gazdag, nem sajnáltuk belőle az összetevőket és szakszerűen készítettük el. A béchamel ugyancsak készen érkezik majd hozzátok. Annyi lesz a feladatotok vele, hogy kicsi vízzel felmelegítitek és rárétegzitek a minőségi Granoro tésztalapokra. A csomagunkból természetesen nem maradhat ki egy nagyobb adag mozarella és olasz kistermelői parmezánunk sem.

Brand

kredenc

0

TOP

X